Mustul ROZE de la Jidvei: întrebări și răspunsuri utile

Mustul ROZE este una dintre noutățile campaniei „Vin de casă din must de la Jidvei – 2018”. Anul acesta, compania Jidvei a decis ca alături de soiurile deja cunoscute – Sauvignon Blanc și Fetească Regală cu Muscat Ottonel – , să ofere celor care comandă must și posibilitatea de a opta pentru must ROZE.

Mustul de la Jidvei se mai poate comanda până pe 1 septembrie, comenzile putând fi plasate atât online – prin formularul de pe site-ul www.mustdejidvei.ro, cât și direct, la telefon 0755.706.000 (număr cu tarif normal). Comanda minimă este de 100 de kilograme de must, iar pentru comenzile de peste 250 de kilograme se asigură transportul gratuit la adresa indicată la efectuarea comenzii. Anul acesta, campania „Vin de casă din must de la Jidvei” se desfășoară în localitățile din județele: Alba, Sibiu, Mureș, Cluj, Brașov, Hunedoara, Sălaj, Bistrița-Năsăud, Vâlcea, Harghita, Covasna, Prahova (până la Câmpina), Gorj, Dâmbovița, Neamț, București și Ilfov.

Prețul mustului de la Jidvei este de 4,5 lei (TVA inclus) pentru oricare dintre sortimentele disponibile, iar plata se face numai la livrare (nu se percepe niciun avans), în baza unui bon fiscal sau a facturii fiscale.

Referitor la mustul ROZE de la Jidvei, specialiștii companiei vin cu răspunsuri utile pentru cei care se gândesc ca în acest an să comande acest sortiment pentru a obține un vin de casă deosebit. 

  1. Din ce soiuri de struguri este obținut mustul ROZE de la Jidvei?

Pentru obținerea mustului ROZE de la Jidvei se folosesc struguri sănătoși și de o calitate deosebită din soiurile Pinot Noir, Cabernet Sauvignon și Shiraz.

  1. Ce concentrație de zahăr are mustul ROZE de la Jidvei?

La fel ca și în cazul celorlalte sortimente de must, și mustul ROZE are o concentrație de minimum 180 de grame de zahăr la kilogram. Acest nivel va conduce, la finalul procesului de vinificație, la obținerea unui vin cu 11-12 volume de alcool, un vin proaspăt, sănătos. Nu recomandăm adăugarea de zahăr în procesul de vinificație, dar dacă doriți să faceți acest lucru, sfatul nostru este de a nu se depăși un supliment de 200 de grame de zahăr la 10 litri de must.

  1. Ce fel de vin se obține din mustul ROZE de la Jidvei?

Vinul obținut din acest must va fi unul deosebit. Atenția de care se bucură soiurile de struguri din care se obține acest sortiment este specială. De exemplu, în cazul strugurilor Pinot Noir, pentru a păstra și asigura aciditatea specifică soiului, recoltarea se face la primele ore ale dimineții, iar prelucrarea acestor struguri este prioritară.

Mustul ROZE este un must din care se obțin vinuri pline, cu arome de fructe de pădure, vinuri lungi, totodată proaspete. 

  1. Ce garanție am că mustul ROZE de la Jidvei este la fel de bun precum celelalte sortimente?

La fel ca în cazul celorlalte sortimente, și mustul ROZE vine însoțit de un certificat de conformitate care atestă calitățile acestuia. Acest certificat este garanția pe care Jidvei o oferă cu privire la nivelul superior de calitate pe care se obligă să-l asigure la livrarea cantității de must comandate.

  1. Dacă mustul este ROZE, se schimbă ceva în procesul de obținere a vinului de casă?

Metoda de obținere a vinului de casă cu must de la Jidvei este aceeași, indiferent de sortimentul de must pe care l-ați comandat. La livrarea cantității comandate veți primi un set de instrucțiuni care să vă ajute să obțineți un vin de casă de calitate, iar în cazul în care întâmpinați probleme în procesul de vinificație, tehnologii Jidvei vă stau la dispoziție cu sfaturi și recomandări. Vă sfătuim să accesați și site-ul dedicat www.mustdejidvei.ro unde veți găsi articole utile despre procesul de obținere a vinului de casă din must de la Jidvei.

Scrieti un raspuns

avatar
  Subscribe  
Notifică la